държи основния ключ към състава на кабинета Главчев. Това каза пред БНР

...
държи основния ключ към състава на кабинета Главчев. Това каза пред БНР
Коментари Харесай

Слави Василев: Кабинетът Главчев ще е на управляващите

държи главния ключ към състава на кабинета " Главчев ". Това сподели пред БНР политологът Слави Василев и разяснява, че  ще реши какъв брой да " пусне на ПП-ДБ, на Пеевски или на други хора ".

Служебният кабинет на Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ще бъде на ръководещите, безапелационен беше политологът.

Василев изрече мнение, че тройната коалиция ПП-ДБ - - следва да се разгради пред нашите очи, с цел да може след изборите вероятно още веднъж да се събере под претекст за национално избавление:

" Сега, когато отстраниха всъщност президента от политическия развой, могат да бъдат спокойни и да се плюят, колкото желаят, след което да се надяват, че нито една опозиционна партия няма да вземе болшинство ".

По думите на политолога има възможност да влезем в цикличност на избори.

Институционалното разграждане на българския политически модел се случва пред очите ни, каза още Слави Василев.

Според него министър председателят в оставка Николай Денков си е направил политическо сепуко, тъй като:

" Да заявяваш толкоз доста политически несъответстващи обръщение в едно изявление в навечерието на предварителните парламентарни избори е като да направиш три стъпки обратно при старта на спринт на 100 метра. Всичко, което сподели, е цялостно с несъгласия. ... Тежката политическа некомпетентност придобива такива измерения, че министър-председателят - най-силната политическа фигура в страната - излиза и споделя, че е безпомощен ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР